Snelle levertijd (max. 7 dagen) Scherpe prijzen

Boot matras

Op boten zijn bedden vaak niet recht en hebben ze meestal hoeken of rondingen, zoals bijvoorbeeld bij een Frans bed. Hierdoor is het soms moeilijk om het juiste matras te vinden dat past bij uw boot. Gelukkig is dit probleem opgelost met behulp van de matrasconfigurator van matrasopmaatbestellen.nl. Met onze unieke matrasconfigurator kunt u gemakkelijk elk denkbaar bootmatras op maat maken.

Bootmatras op maat

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt matras voor uw boot? Zoek niet verder! Bij Matrasopmaatbestellen.nl maken we matrassen op maat in alle vormen en maten, zodat ze altijd perfect passen in elke boot, camper of caravan. Onze matrassen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en u kunt zelf kiezen welk type matraskern u wenst.

Met behulp van onze unieke matrasconfigurator kunt u gemakkelijk uw eigen bootmatras samenstellen. Kies de juiste vorm en matraskern en vul uw eigen afmetingen in. Met onze op maat gemaakte bootmatrassen geniet u altijd van een goede nachtrust tijdens uw bootreisje.

De voordelen van een op maat gemaakt bootmatras

Onze op maat gemaakte bootmatrassen bieden diverse voordelen:

  • Ze zijn speciaal ontworpen voor de slaapplek op uw boot, waardoor ze perfect passen en niet verschuiven. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele slaapomgeving.
  • U kunt zelf de samenstelling van het matras kiezen, waardoor het perfect aansluit op uw lichaam en slaaphouding. Dit biedt betere lichaamsondersteuning, wat bijdraagt aan een goede nachtrust en het voorkomen van lichamelijke klachten en pijn.
  • Een op maat gemaakt matras voor uw boot neemt minder ruimte in beslag dan een standaard matras, wat zorgt voor meer ruimte en comfort op uw boot.
  • Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor uw bootmatras een langere levensduur heeft.
  • Hoewel je normaliter zou verwachten dat een op maat gemaakte bootmatras duurder is dan een standaard matras, kunnen wij onze bootmatrassen op maat voor dezelfde prijs aanbieden als een standaard matras vanwege ons unieke productieproces in ons eigen atelier.

Een bootmatras van Matrasopmaatbestellen.nl

Stel uw eigen bootmatras op maat samen met onze unieke matrasconfigurator. Hoeken, rondingen of bijzondere maten is voor ons geen enkel probleem. Naast matrassen voor uw boot maken wij ook matrassen op maat voor caravans, campers en vrachtwagens. Ongeachte de ruimte bieden onze kwalitatieve matrassen op maat u een goede en comfortabele nachtrust. Bovendien zijn onze op maat gemaakte bootmatrassen altijd scherp geprijsd en worden ze binnen 7 werkdagen geleverd.

Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het kiezen van het juiste matras voor uw boot. Neem gerust contact met ons op.