Snelle levertijd (max. 7 dagen) Scherpe prijzen

Frans bed caravan

Herkomst Frans bed

Een Frans bed is een bed met een ronde of schuine hoek. De termen Frans bed en Frans matras zijn ontstaan uit het feit dat vroeger veel bedden in Frankrijk een dergelijke vorm hadden. Tegenwoordig kom je een Frans bed of een Frans matras vooral tegen in caravans en campers. Omdat de ruimte in campers en caravans vaak beperkt is, kan het soms handig zijn om een matras van een hoek of ronding te voorzien, zodat er ruimte bespaard kan worden, of extra ruimte gecreëerd kan worden. Doordat er veel typen caravans en campers zijn met verschillende afmetingen, kan het vinden van een passend Frans bed matras lastig zijn. Laat daarom uw Frans bed matras op maat maken, zodat u er zeker van bent dat deze altijd perfect past in uw caravan of camper. Dit kan nu supermakkelijk met de door ons ontwikkelde matrasconfigurator. Hiermee maakt u simpel en snel uw eigen Frans bed matras op maat of Franse topper op maat voor uw caravan of camper.

Frans matras op maat

Herkomst Frans bed

Op zoek naar een Frans bed matras op maat voor uw caravan, camper of boot? Zoek dan niet verder! Matrasopmaatbestellen.nl levert Franse matrassen op maat en Franse toppers op maat. Alle vormen en maten zijn mogelijk, zodat uw Franse matras of Franse topper altijd perfect past in uw caravan, camper of boot. Onze kwaliteitsmatrassen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij u kunt kiezen welke matraskern (comfortschuim, traagschuim, koudschuim, combinatiekern) u prefereert.

Met behulp van onze unieke matrasconfigurator stelt u eenvoudig uw eigen Frans bed matras samen. Kies de juiste matrasvorm en matraskern en vul uw eigen unieke maten in. Met onze Franse matrassen op maat en Franse toppers op maat geniet u altijd van een goede nachtrust tijdens uw vakantie.

Hoe te meten voor een Frans bed matras op maat

Matrasopmaatbestellen.nl heeft een matrasconfigurator ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw eigen Frans bed matras op maat of Franse topper op maat kunt samenstellen. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende matrasvormen. Bij elke matrasvorm staat aangegeven hoe u deze moet opmeten. Meet dus eenvoudig de afmetingen van uw Frans bed matras en vul deze in in de matrasconfigurator. Vervolgens kunt u uw Frans matras verder samenstellen voor wat betreft kern, afwerking en bijpassende producten. U bepaalt dus zelf de juiste ondersteuning en comfort van uw caravanmatras of campermatras. Een Frans matras van Matrasopmaatbestellen.nl is dus altijd afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.

Komt u er niet uit of heeft uw caravanmatras of campermatras een afwijkende vorm, neem dan contact met ons op. Wij helpen u dan graag verder bij het samenstellen van uw Frans matras.

Frans bed matras van Matrasopmaatbestellen.nl

Heeft u te maken met hoeken, rondingen of afwijkende maten? Met behulp van onze unieke matrasconfigurator stelt u snel en gemakkelijk uw eigen Frans bed matras op maat samen voor uw caravan, camper, boot of vrachtwagen. Echt alle maten zijn mogelijk, of het nu gaat om een éénpersoonsmatras of een queensbed matras. Onze op maat gemaakte Franse matrassen zijn altijd scherp geprijsd en worden ze snel geleverd, binnen 7 werkdagen!

Heeft u nog vragen of heeft uw matras een afwijkende vorm? Wij zijn beschikbaar om u te adviseren en te ondersteunen bij al uw vragen over Franse matrassen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bedtextiel Frans bed matras

Moltons en hoeslakens voor Frans bed

De unieke vorm van een Frans bed matras vraagt om bedtextiel dat hier perfect bij past. Matrasopmaatbestellen.nl heeft een ruim assortiment moltons en hoeslakens voor Franse bed matrassen. Hierbij is rekening gehouden met de hoeken en rondingen die uw matras heeft. U kunt de moltons en hoeslakens ook direct mee bestellen als u een Frans bed matras configureert. Wij zorgen er dan voor dat molton en hoeslaken perfect passen om het door u geconfigureerde matras.