• Snelle levertijd (max. 7 dagen)
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Scherpe prijzen

Privacyverklaring Matrasbestellen.nl

Matrasbestellen.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Matrasbestellen.nl is verantwoordelijk voor de de verwerking van de persoonsgegevens. Dit privacybeleid is van toepassing op iedereen die contact heeft gehad met ons, zoals bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Matrasbestellen.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Matrasbestellen.nl gebruikt uw gegevens om de volgende diensten te kunnen bieden:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Matrasbestellen.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

Als u contact met ons opneemt, kan het zijn dat uw gegevens en chat of mail of aantekeningen over een gesprek worden opgeslagen zodat we u kunnen helpen. Bij een volgend contact kan het zijn dat deze gegevens geraadpleegd worden, zodat we u beter kunnen helpen. Telefoongesprekken worden niet opgenomen.

Als u zich bij Matrasbestellen.nl registreert, bewaren wij uw gegevens op een Secure (=beveiligde) Server. Bij uw registratie slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Matrasbestellen.nl verkoopt uw gegevens niet
Matrasbestellen.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Deze derden zijn bijvoorbeeld in onze verzendpartners. Voor de Belastingdienst moeten wij bepaalde gegevens 7 jaar bewaren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Matrasbestellen.nl
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw gegevens bij Matrasbestellen.nl raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer. Uw gegevens worden opgeslagen binnen de EU. Wij staan het niet toe dat klanten jonger dan 18 jaar bestellen, deze kunnen hun ouders vragen om een bestelling te plaatsen.

Jouw rechten
Informatie: Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over wat wij doen met uw persoonsgegevens. Mocht er iets onduidelijk of onvolledig, neem dan contact met ons op voor verduidelijking. In het geval dat er iets echt ontbreekt uit deze verklaring, zullen wij dit zo spoedig mogelijk proberen aan te vullen.

Inzage: U mag op ieder moment inzage van uw gegevens aanvragen. Dit doet u via Mijn Account. Mocht u meer gegevens willen, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk alle persoonsgegevens doorsturen die wij van u hebben.

Correctie: U mag op ieder moment uw gegevens corrigeren of laten corrigeren in Mijn Account of door contact op te nemen met ons.

Bezwaar maken tegen verwerking: U kunt bezwaar maken tegen verwerking door contact met ons op te nemen.

Dataportabiliteit: Wij zien weinig reden om uw data portabel te maken. Ten eerste slaan wij heel weinig persoonsgegevens op, en ten tweede zien wij hier geen doelgroep voor. Mocht u een reden hebben waarom u dit wel graag wilt, neem dan contact met ons op, en dan zullen wij de gekozen persoonsgegevens in een machineleesbaar formaat aanleveren.

Beperking: Als u wilt dat wij uw gegevens bewaren maar niet gebruiken, kunt u contact met ons opnemen.

Vergeten te worden/account verwijderen: Als u persoonsgegevens wilt laten verwijderen, kunt u dit doen in Mijn Account en/of door contact met ons op te nemen.

Klacht indienen: Als u een klacht heeft over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, kunt u deze doorgeven aan onze klantenservice. U heeft ook het recht om dit te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Matrasbestellen.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies bevatten informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Matrasbestellen.nl geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over onze Privacy Policy, dan kunt u ons een bericht sturen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.