Snelle levertijd (max. 7 dagen) Scherpe prijzen

Camper matras

Het juiste matras voor uw camper

Hoe vindt u het perfecte matras voor uw camper? Dat is soms een hele opgave. Campers zijn vaak zo efficiënt mogelijk ingericht. Hierdoor hebben de bedden en matrassen in campers vaak hoeken en rondingen (het zogenaamde Franse bed) en speciale afmetingen. Dit maakt het veelal lastig om het juiste matras voor uw camper te vinden. De matrasconfigurator van matrasopmaatbestellen.nl lost dit probleem voor u op. U maakt simpel en snel elk denkbaar campermatras op maat met deze uniek ontworpen matras op maat configurator. Lekker slapen tijdens uw campervakantie doet u op een op maat gemaakt matras van matrasopmaatbestellen.nl.

Camper matras op maat

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt matras voor uw camper? Bij Matrasopmaatbestellen.nl maken we matrassen op maat in alle vormen en maten. Hierdoor past een campermatras op maat van matrasopmaatbestellen.nl altijd perfect in uw eigen camper. De campermatrassen worden met zorg vervaardigd gebruikmakend van de beste materialen.

Met behulp van onze unieke matrasconfigurator stelt u gemakkelijk uw eigen campermatras samen. Selecteer de juiste vorm (met of zonder hoeken en/of rondingen) en matraskern (comfortschuim, traagschuim of koudschuim) en vul uw eigen unieke afmetingen in. Bestel er eventueel direct bijpassend en op maat gemaakt bedtextiel bij. Dankzij ons op maat gemaakte campermatras geniet u optimaal van goede en comfortabele nachten tijdens uw camperreizen.

Campermatras op maat, de voordelen

Een op maat gemaakt matras voor op uw camper biedt verschillende voordelen.

  • Ten eerste is het matras speciaal ontworpen voor uw camperbed, waardoor deze niet verschuift en een stabiele en comfortabele slaapomgeving biedt.
  • Daarnaast kunt u zelf de samenstelling van het matras kiezen, waardoor uw campermatras optimaal aansluit op uw lichaam en slaaphouding. Hierdoor wordt uw lichaam beter ondersteund, wat bijdraagt aan een goede nachtrust en het voorkomen van lichamelijke klachten en pijn.
  • Een op maat gemaakt campermatras neemt bovendien minder ruimte in beslag dan een standaard matras. Dit zorg voor ruimtebesparing en een efficiënte indeling van uw camper.
  • De hoogwaardige materialen die wij gebruiken garanderen een lange levensduur van uw campermatras op maat.
  • Hoewel u zou verwachten dat een op maat gemaakt campermatras een stuk duurder is dan een standaard matras, kunnen wij deze aanbieden voor een vergelijkbare prijs als dat van een standaard matras. Dit komt door wij door ons efficiënte productieproces in ons eigen atelier.

Een campermatras van Matrasopmaatbestellen.nl

Ontwerp uw persoonlijke campermatras op maat met behulp van onze unieke matrasconfigurator. Of u nu hoeken, rondingen, een extra groot matras (queensbed matras) of afwijkende maten nodig heeft, wij hebben geen enkel probleem om aan uw wensen te voldoen. Naast onze op maat gemaakte campermatrassen bieden wij ook op maat gemaakte matrassen voor caravans, boten en vrachtwagens. Ongeacht de beschikbare ruimte, bieden onze hoogwaardige matrassen op maat u een goede en comfortabele nachtrust. Bovendien zijn onze campermatrassen altijd scherp geprijsd en worden ze binnen 7 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Heeft u nog vragen? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van het juiste matras voor uw camper. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bijpassend bedtextiel

Perfect passende hoeslakens en moltons voor uw campermatras

Standaard hoeslakens en moltons passen vaak niet goed op een op maat gemaakt campermatras met zijn specifieke afmetingen en vorm. Dit resulteert vaak in een slordig opgemaakt bed. Ook kan dit ervoor zorgen dat u minder comfortabel ligt en u minder goed slaapt. Matrasopmaatbestellen.nl heeft een uitgebreid assortiment moltons en hoeslakens speciaal voor campermatrassen, waarbij rekening is gehouden met de unieke vormen en afmetingen van uw matras. Als u met onze matrasconfigurator een matras op maat voor uw camper samenstelt, dan kunt u ook gelijk het bedtextiel mee bestellen. Wij zorgen er dan voor dat hoeslakens en moltons perfect passen om het matras dat u zelf heeft geconfigureerd.