• Snelle levertijd (max. 7 dagen)
  • Scherpe prijzen

Verzendkosten

Niemand betaalt graag verzendkosten. Echter de laatste jaren zijn voor ons de verzendkosten (door  prijsstijgingen van de vervoerders en verpakkingsmaterialen) flink gestegen. Daarom kunnen wij onze producten helaas niet geheel gratis meer verzenden. Wij vragen u daarom om een kleine bijdrage in de verzendkosten.

Wij leveren onze textielpakketten in kleine dozen welke met de standaard pakketdienst meegaan. Voor deze artikelen vraag wij een tegemoetkoming in de verzendkosten van € 4,95  inclusief track & trace per e-mail.

Wij leveren onze matrassen en topdekmatrassen als Freight pakket (groot pakket). Deze pakketten worden met een vrachtauto geleverd. Hiervoor vragen wij een bedrag van € 9,95  inclusief verzekering en track & trace per e-mail. De levertijd op maatwerkmatrassen is 6 à 7 werkdagen. Ongeveer 1-2 dagen voor de levering ontvangt u van de vervoerder een e-mail met de verzendgegevens en de indicatiedag voor de levering.

Wij doen er alles aan om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.  Vindt u de kosten toch te hoog of haalt u liever uw matras op? U bent van harte welkom om uw bestelling gratis op afspraak op te komen halen in Haaksbergen.

Hulp nodig? Chat met ons