Snelle levertijd (max. 7 dagen) Scherpe prijzen

Caravan matras

Caravanmatrassen zijn er in vele soorten en maten. Dit komt doordat bedden in caravans vaak niet recht zijn, maar veelal hoeken, rondingen en speciale afmetingen hebben. Daarnaast zijn er veel verschillende typen caravans, ieder met eigen indeling. Dit maakt het lastig om het juiste matras bij uw caravan te vinden. Dit probleem is nu verleden tijd met de matrasconfigurator van matrasopmaatbestellen.nl. Met onze unieke matrasconfigurator maakt u eenvoudig elk denkbaar carvanmatras op maat. Alle vormen (bijvoorbeeld een Frans bed matras) en maten (bijvoorbeeld een queensbed matras) zijn mogelijk. Geniet van een goede nachtrust op uw vakantie met een kwaliteitsmatras van Matrasopmaatbestellen.nl.

Caravan matras op maat

Bent u op zoek naar een op maat matras voor uw caravan? Zoek niet verder! Matrasopmaatbestellen.nl maakt matrassen op maat in alle vormen en maten, zodat ze altijd perfect in elke caravan, camper of boot te passen. De matrassen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij u zelf uw matraskern (comfortschuim, traagschuim, koudschuim, combinatiekern) kunt kiezen.

Met onze unieke matrasconfigurator stelt u eenvoudig uw eigen caravan matras samen. Kies de juiste matrasvorm en matraskern en vul uw eigen unieke maten in. Met onze caravanmatrassen op maat geniet u altijd van een goede nachtrust tijdens uw vakantie.

Voordelen caravan matras op maat

Onze op maat gemaakte caravanmatrassen bieden u de volgende voordelen:

  • Onze caravan matrassen op maat zijn speciaal gemaakt voor uw caravanbed, zodat ze precies passen en niet rondsloffen of verzetten. Dit zorgt voor een comfortabele en stabiele slaapomgeving.
  • U kiest zelf de samenstelling van uw caravan matras waardoor deze perfect is afgestemd op uw lichaam en uw slaaphouding. Dit zorgt voor een betere lichaamsondersteuning. Hierdoor slaap u beter en voorkomt u lichamelijke klachten en pijn
  • Een caravan matras op maat neemt minder ruimte in beslag dan een gewoon matras, waardoor er meer ruimte over blijft in uw caravan.
  • Wij maken gebruik van de beste materialen, zodat uw caravan matras langer meegaat.
  • Matrassen op maat zijn over het algemeen duurder dan standaard matrassen. Echter, bij ons krijgt u een op maat gemaakt matras voor de prijs van een standaard matras.

Caravanmatras van Matrasopmaatbestellen.nl

Voor al uw op maat matrassen

Hoeken, rondingen, bijzonder maten? Met onze unieke matrasconfigurator stelt u snel en eenvoudig en snel uw eigen matras op maat samen voor uw caravan, camper, boot, vrachtwagen of gewoon voor thuis. Kwaliteitsmatrassen perfect op maat voor een goede nachtrust. Onze caravanmatrassen op maat zijn altijd scherp geprijsd en worden ook nog eens supersnel geleverd (binnen 7 werkdagen)!

Vragen? Wij staan voor u klaar met advies en ondersteuning voor al uw vragen over matrassen voor caravans. Neem contact met ons op.

Bedtextiel caravanmatras

Hoeslakens en moltons voor uw caravanmatras

Een matras op maat vraagt om bedtextiel dat hier perfect bij past. Immers, de specifieke vorm en afmetingen van uw caravanmatras kunnen er voor zorgen dat normaal bedtextiel niet mooi aansluit. Uw bed oogt hierdoor rommelig en wanneer een hoeslaken of molton niet mooi strak om het matras zit, kan dit het ligcomfort negatief beïnvloeden, waardoor u slechter slaapt. Bekijk daarom ons ruime assortiment moltons en hoeslakens speciaal voor caravanmatrassen, waarbij rekening is gehouden met de hoeken, rondingen en uniek afmetingen van uw matras. De hoeslakens en moltons kunt u ook direct mee bestellen wanneer u een matras configureert. Matrasopmaatbestellen.nl zorgt dan voor de perfecte pasvorm van het bedtextiel bij uw uniek geconfigureerde matras.