• Snelle levertijd (max. 7 dagen)
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Scherpe prijzen

Vergelijk matrassen

Het kiezen van het juiste matras kan lastig zijn. Er zij veel soorten matrassen met verschillende eigenschappen. Op deze pagina kunt u eenvoudig de eigenschappen van de verschillende matrassen bekijken en de matrassen onderling vergelijken. Zo kiest u de beste matras voor uw situatie. Al onze matrassen zijn van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijst. Heeft u toch nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of start een chatsessie indien beschikbaar.

Pocket Comfort Pocket HR SG30 HR40 HR55 Nasa
Materiaal Pocketveer Pocketveer / Koudschuim Polyether Koudschuim Koudschuim Traagschuim
Dikte Topper
Dikte matras

21 cm

21 cm
4 cm
14 cm
5 cm
15 cm
6 cm
16 cm
6 cm
20 cm
Hardheid Stevig Medium Stevig / hard Medium / stevig Medium / soepel Medium / soepel / drukverlagend
Luchtventilatie Goed Uitstekend Matig Goed Uitstekend Goed / uitstekend
Kuilvorming Nagenoeg niet Niet aanwezig Basismateriaal Nagenoeg niet Niet aanwezig Niet aanwezig
Gewichtsklasse 50 - 110 kg 50 - 120 kg 0 - 75 kg 60 - 110 kg 50 - 130 kg 50 - 130 kg


Pocket Comfort

De Pocket Comfortmatras is een comfortabele pocketveer matras met comfortschuim afdeklaag weerzijdig. 300 veren per vierkante meter en 7 zones zorgen voor een goede ondersteuning en draagkracht, extra soepel op de schouder en extra verstevigd op de heup. Speciale lendeversteviging zorgt voor ondersteuning. Deze matras is +/- 21 cm dik en heeft aan beide kanten 3 cm comfortschuim afdeklaag.


Pocket HR

De Pocket HR Koudschuim is een uiterst comfortabele pocketveermatras met een heerlijke koudschuim afdeklaag weerzijdig. Koudschuim is open van structuur en heeft een zeer goede levensduur. De 300 veren per vierkante meter en 7 zones zorgen voor een goede ondersteuning en draagkracht, extra soepel op de schouder en extra verstevigd op de heup. De speciale lendeversteviging zorgt voor ondersteuning. Deze matras is +/- 21 cm dik en heeft aan beide kanten 3 cm koudschuim afdeklaag.


Polyether SG30

Polyether SG30 is een stevig tot hard schuim. Dichtcellig van structuur, waardoor het een matige vochtverwerker is. Het ligcomfort is hard/stevig.


Koudschuim HR40

Koudschuim HR40 heeft een medium tot stevig ligcomfort en is beslaapbaar voor personen van 60 tot 110 kg. Door de open celstructuur biedt deze matras een goede ventilatie. De matras heeft een dikte van ongeveer 15 cm en heeft een afneembaar wasbare hoes (anti allergisch). Een HR40 topper heeft een dikte van ongveer 5 cm (inclusief hoes).


Koudschuim HR55

Koudschuim HR55 is onze meest verkochte matras voor de caravan of camper. De hoge dichtheid garandeerd een optimaal ligcomfort voor personen tussen 50 en 130 kg. De zeer open celstructuur zorgt voor een uitstekende transpiratievochtverwerking en een aangenaam slaapklimaat. De matras heeft een afneembaar wasbare hoes (anti allergisch).


Nasa traagschuim

Nasa traagschuim is een uniek materiaal met drukverlagende eigenschappen. Dit matras is zeer comfortabel als u drukpunten heeft op bijvoorbeeld de heup of schouder. Het materiaal vormt als gevolg van druk en warmte naar de persoon zelf. De matras is volledig anti-allergisch en heeft een afneembaar wasbare hoes. De onderlaag van de matras bestaat uit koudschuim voor extra stabiliteit.